Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

Teлец е овој. Марин бара од директорите на училиштата во Аеродром да му пратат фотографии од децата како работат пред компјутер

Македонија

Заболени
663
Мртви
30
Излечени
37
Активни
596
Last updated: 10/04/2020 - 08:09 (+02:00)

Марин бара од директорите на училиштата во Аеродром да му пратат фотографии од децата како работат пред компјутер

Родители од општина Аеродром се револтирани откако градоначалникот Златко Марин побарал од директорите на училиштата да му испратат фотографии како децата учат од дома на компјутер поради корона вирусот.

Фотографиите пак Марин планирал да ги објави на Фејсбук страната на општина и да ги подели на медиумите.

Дел од родителите излегоа со реакција дека наместо реални и конкретни мерки, на градоначалникот му дошло до сликање во време на епидемија.

loading...