Актерот Сашо Тасевски, кој дава китичка анализа за актуелните проблеми во државата, на Фејсбук напиша статус дека на Павле ниту прашак за алишта не смееш да му оставиш пред нос.

– На Павле, ни Ариел од 3 кила пред нос не смееш да му оставиш. – напиша Тасевски.