Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Таблите на Заев со ,,Северна” жртва на герила акција (ФОТО)

Само што беа поставени таблите на кои е напишано името Република Северна Македонија настрадаа од непознати активисти.

Граѓани на социјалните мрежи објавуваат дека на неколку места вечерва се прешкртани таблите во делот каде е напишан зборот Северна.

По неколкуте пријавени инциденти со таблите извори во МВР велат дека се размислува за оперативен план за заштита на таблите особено за тие што се поставени во граничниот појас со Грција.

loading...