Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Спомен: Денес (им) беше роденден на Никола Младенов и Реџеп Пампур

Денес (им) беше роденден на Никола Младенов и Реџеп Пампур.
Со едниот бев соработник и пријател,со другиот голем другар.
Чест ми беше што ве познавав

Фотографија на Bobi Ilievski.
Фотографија на Bobi Ilievski.
Фотографија на Bobi Ilievski.
loading...