Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

СПЕЦИЈАЛ ДАВАЛ ДОРУЧЕК, СЕ НАДЕВАМЕ ЌЕ НЕМА СТАОРЦИ КАКО ШТО ИМАА ЕДНО ВРЕМЕ

треба да си УЛАВ од овие да се јаде…ама вие си знаете…АКО САКАТЕ ДРАСКАВИЦА ДА ВЕ ФАНЕ И ОНАКА ИМ ОСТАНУВА СЕКОЈ ДЕН КОЛИЧИНИ ПА ЈАДЕТЕЕЕ АЛО БРЕ ЌЕ НИ ИСПОРАЗБОЛИТЕ ДОКТОРИТЕ

ХИГИЕНАТА ВО СПЕЦИЈАЛ ТУКА КЛИК

стаорец во СПЕЦИЈАЛ ТУКА

Компанијата „Специјал“ три вторника по ред почнувајќи од денеска ќе обезбедува појадок за целиот персонал, односно околу 170 лица кои работат во Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје.

Од „Специјал“ препорачуваат сите да ги почитуваме мерките за претпазливост и заштита бидејќи за сите нас се работи. Сега, како никогаш досега, колективната одговорност е најважна.

loading...