Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

СПЕНЏАРСКА СЕ РАСОБЛЕЧЕ, БАРА МАЖ ОТИ ГОДИНИТЕ И ОДАТ И НЕ СЕ ВРАЌААТ, У КРАТОВО Е ВИШЕ СТАРА ДЕВОЈКА СЕЛО ЌЕ ЈА МУЖИ

Иако летото официјално не е започнато, температурите се сепак високи и повеќето граѓани на Македонија ги искористија првите сончеви денови за викенд или мини одмор на најблиските плажи.

Македонската водителка Јелена Спенџарска објави фотографија во костим за капење и покажа како се разладува на жештините.

Погледнете ја:

loading...