Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

СПЕНЏАРСКА НА ПРОШЕТКА СО ВНУКАТА РЕДНО Е И ОНА ДА ОДМОРИ ОД ОСТАРЕНИ СПОНЗОРИ ДА СЕ ЗАДОМАЌИНИ

Водителката Јелена Спенџарска ја одведе на прошетка во парк својата внука. Таа објави слика на „Фејсбук“ и се пофали дека тоа е нивната прва заедничка прошетка. Внуката на Јелена се роди пред речиси два месеца. Спенџарска оттогаш не ја крие среќата што станала тетка, па вели дека заради внуката, сега почесто оди во Берово и се труди секој слободен миг да го поминува со бебето.

Фото: Фејсбук

loading...