Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Социјалдемократи, долгогодишни членови се надевале дека еден ден ќе дојде ред и на нив. До денес не дошол…

Вработен во МТСП кај Мила Царовска, разочаран член на СДСМ Бутел ми испрати текст и слика во прилог, за да ми ја долови сликата во ова министерство…

Социјалдемократи, долгогодишни членови се надевале дека еден ден ќе дојде ред и на нив. До денес не дошол…

Фотографија на Zoran Bozinovski.

Фотографија на Zoran Bozinovski.

loading...