Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

СОПРУГОТ НА МИРА ДИЗЕЛ ПОСТАВЕН ЗА КОМАНДИР НА ШУМСКА ПОЛИЦИЈА ВО ДЕЛЧЕВО

loading...

ИЛЈО СТОЈЧЕВСКИ  СОПРУГОТ НА МИРА ДИЗЕЛ ПОЗНАТА ШТО СИ ГО ВРАБОТИ СИНОТ И БРАТОТ Е ПОСТАВЕН ЗА КОМАНДИР НА ШУМСКАТА ПОЛИЦИЈА ВО ДЕЛЧЕВО. ДЕТАЛИ ЌЕ ОБЈАВАТ УТРЕ.

loading...