Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Соња Гелова крка пилешко од 19 години?

Оваа струмичка караконџула зборела дека Доказм е најголема штеточина за ВМРО ДПМНЕ и како такво треба да се сотре, хм а би сакал да го прашам маж и кој ја фатил со помлад швалер велат од УМС 19 годишен како му стојат роговите? А ми кажуваа и дека у комисијата за супервизија се степала со колешки оти им ги прчела мажите, у наше село таквите ги викаа проститутки, ама денес е модерно време нели Соњо?

Оваа плавата е Соња Гелова…

loading...