Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Со цигари и пијалак се прославија уставните измени во кабинетот кај Џафери

По успешното гласање за уставните прромени, во кабинетот на Претседателот на Собрание на Република Македонија, Талат Џафери имаше мала прослава.

Според фотографиите објавени на профилите на членовите на ДУИ, со Џафери се и Али Ахмети, Зоран Заев, Бујар Османи и уште некои пратеници од ДУИ.

На маста се гледаат чаши со пијалаци, цигари и пепелници.

Во кабинет на Претседател на Собрание на РМ

Јавна тајна е дека во законодавниот дом не се почитува законот за пушење и се пуши речиси секаде, што може да се види и од оваа фотографија.

loading...