Search
петок 24 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Со насмевка на лицето Орце Камчев влезе во судница ама гзот му знае од што е посран

Со насмевка на лицето Орце Камчев влезе во судница за случајот „Рекет“.

Тој пред судот застана на пултот за сведоци  и се изјасни дека е економист вработен во Систина, а сите прокоментираа што смрди како некој да се усрал.

Камчев рече дека не е ниту роднина, ниту скаран со обвинетите и даде заклетва дека ќе ја зборува вистината. Неговото сведочење е во тек.

loading...