Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Снежана Ѓуришиќ: 5 години е помлад од мене, но ми ги исполнува…

Пејачката Снежана Ѓуришиќ пронајде емотивен партнер и воопшто таа не крие дека на крајот од шестата деценија ужива во љубовта. Ова е првпат како таа проговори за нејзината врска пред камерите и го откри сите детали.

Снежана Ѓуришиќ: 5 години е помлад од мене, но ме исполнува…

„Никакви пари не можат да ги задржат заедно двајца луѓе, ако љубов не постои. Мојот партнер е од мене помлад пет години, но е позрел во многу работи. Граница на години во љубовта не постои, но не треба да се претерува. Она што е најважно е двајца луѓе кога се согласуваат, разбираат и се сакаат.

Повеќе од година дена сум во емотивна врска која потполно ме исполнува и ми дава ветер во грб да преболам многу работи“, вели пејачката.

подготвила М.С.

loading...