Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

СЛАВИ БОЖИНОВСКИ ГО СЈЕБАЛЕ СЈО НИКОЈ НЕМАЛО ДА ЛЕЖИ, ОРЦЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ДА ГО ИЗБЕРЕЛЕ

Кирил Божиновски поранешниот ген сек у ВМРО и Влада обвинет од СЈО во моментов СЛАВИ во Ореов Лад победа, го ебавме СЈО го ебавме зајко фрла пари на музика части се пењави, го слави случајот со Боки 13 како спас за бандата..Се дере на маса Орце за претседател оле оле…

loading...