Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

СКАНДАЛ: ЕВЕ КАКО ВМРО ДПМНЕ ЈА КУПИЛО ВЕРНОСТА НА ГОРДАНА СИЉАНОВСКА – ВО 2011-ТА ГО СТАВИЛЕ ДИРЕКТОР НЕЈЗИНОТО СИНЧЕ ВО ХЕЦ ЗЛЕТОВИЦА!

Опааа, еве како ВМРО-ДПМНЕ ја купило професорката Силјановска која е сега потенцијален кандидат за претседател на престојните претседателски избори од страна на опозицијата. ВМРО-ДПМНЕ како актуелна власт во период од 2011-та година го поставиле нејзиното синче за директор на Хец-Злетовица.

loading...