Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Скандал. Дебелото полицајче не е суспендирано оти е син на началникот на потраги во СВР УШКО. Чулев не се прави улав…

Чулев за полицајците кои им се закануваат на граѓаните: Едниот е веднаш cycпендиран, а пpoтив другиот ќе биде покрената соодветна диcциплинска постапка
За да ме разберете оти на Чулев му е јасно, дебелиот полицаец од оние двајцата што се сликаа и се закануваа е син на Саше Димовски ВИКАН УШКО живеат во Ѓорче два и тоа во заедница со татко му не е делен. Ушко е началник на Потраги во СВР и затоа  послабиот полицаец доби суспензија, а синот на овој фацава ништо едвај и ако го казнат сега пошто пишавме 6 месеци по 15%. Знаеме Наќе дека ургирал кај тебе за синето, немој така со тие финти не! Не е фер едната фукара да наебе, а другиот ништо, не не така не се гради систем. Полицајциве инаку работат во полициска станица Ѓорче Петров и кога се сликале биле во службено возило шкода јети на задача.  се надеваме овој наш апел ќе го сватите сериозно…

Со овакви ала гордана стари груевистички финти не може па таман брат да ми е!

искрено ваш Доказм

Клошарот ваше десно е тој

loading...