Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

СИТЕ ОВИЕ БАНДИТИ АКО ДО СЕГА НЕ ДОНИРАЛЕ ОДМА ДА ДОНИРААТ,КОЈ НЕ ДОНИРА ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН И СТАВЕН НА СТОЛБ НА СРАМОТ..РЕКЕТ? НЕ ВО ИМЕ НА МАКЕДОНИЈА ДА ПОМОГНЕТЕ

и не само вие туку сите спомнати и неспомнати  КАКО АНЃУШЕВ на пример, оваа листа е стара од а1 он имаме изродено и нови ќе ве спомнуваме ќе ве притискаме помогнете и на Македонија!

АПДЕЈТ АЛКАЛОИД И КАМЧЕВ  ДОНИРАА

loading...