Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

СИТЕ МИСЛЕА ДЕКА ХИТЛЕР Е МРТОВ, НО СЕ ПОЈАВИЈА СЛИКИ ШТО ГО ПОКАЖАА СПРОТИВНОТО

Се чини дека се уште е актуелна теоријата дека германскиот диктатор не загинал тогаш кога ни е кажано.

Во 1944 година, препознатливите мустаќи, залижаната коса и манијакалниот поглед на Хитлер исчезнаа од весниците, но останаа врежани во главите на народот. Оттогаш постојани се теориите дека диктаторот продолжил да живее инфилтриран меѓу народот со променет изглед.

Па така, почнати се експерименти со фотографијата со цел да се види како би изгледал фирерот без неговите препознатливи елементи.

Од добиените слики заледува крвта: Хитлер може да е било кој….

продожува…

loading...