Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

Синот на Миленко заминал во секта Миленко е очаен жена му се премажила за надарен црнец

Мила Неделковска си нашла црнец ебач

линк

Ова е вистина сакал Миленко да демантира или не синчето му  покрај тоа што шмрка бело влетал во секта саентолог бил, а сопругата му од како излезе од затвор беше у САД у затвор оти продаваше лажни визи направени од Миленко се премажила за надарен црнец викала доста ми е од црвчето на Миленко се спасила жената бе алал вера…

Фотографија на Миленко Неделковски.

Ова е керка му има регистриран бордел во држава во САД велат Македонци кои ја пробале добро се пердаши

Фотографија на Миленко Неделковски.

loading...