Search
среда 11 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

СИН МУ НА ТАНЕ ПЕЛИСТЕРКА ПИЈАН ПРАЕЛ СООБРАЌАЈКИ СИНОЈЌА

Teska sobrakajka na ul.nikola karev sinot na tane pelisterka e tesko povreden bil vo akhoholizirana sostojba isigurno pod dejstvo na suptropski supstanci,
Zadrzani se u gratcka
Kaj zeleznicka e n karev
Na tane sinmu suvozac bil.
Vo siviot ford
Se udrile so mercedes crna boja mn policija upm
Antonio Jeramazov

Ја заборавивте онаа Античка максима? За курето што отишло да учи Адвокатски занает?
Договорот бил, после завршувањето на занаетот да плати за услугите, за школувањето, де,!
Ама курето го тужи учителот, и не сака да плати.???
Епилогот е во прилог на курето, секако.
Затоа што, побарал сам да се брани. И ако изгуби на рочиште, дефакто не е образуван како што треба како Адвокат, кога самиот не може да се одбрани а со тоа И ДОГОВОРОТ ЗА ПЛАКАЊЕ НЕ ВАЖИ.
Умно куре, бреее…

Фотографија на Миленко Неделковски.

Фотографија на Миленко Неделковски.

Фотографија на Миленко Неделковски.

 

loading...