Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

СИН МУ НА ПЛЕВНЕШ ЕСРА ДЕЧКОТО ТЕЖОК СЕЉАК, А? И ОН И ЖЕНА МУ

Гордана Жугиќ

1 час

ОВИЕ СЕ ПАРОТ ШТО СИ КУПУВАЛЕ НАОЧАРИ ДА СЕ ЗАМИСЛУВААТ КАКО ФИЛМСКИ ДИВИ СРЦКИ ЕДНИ…ЏАБЕ ТАТЕ ФРАНЦУЗ ПЛЕВНЕШ ПОАРНО НА КАМЕН ДА ТЕ….И ДИВО МЕСО ГОРАН

Замислете универзитетски професор😢 каков речник срамота јас не би му дала работа ни како гробар 😠 Какви личности ги учат нашите деца😢 Затоа Македонија, никогаш ниту била ниту ќе биде држава која заслужува почит😢😢😢Константин Плевнеш замислете УНИВЕРЗИТЕТСКИ ПРОФЕСОР 😢😢😢

Фотографија на Гордана Жугиќ.

Фотографија на Гордана Жугиќ.

Фотографија на Гордана Жугиќ.

се разбира ние се оградуваме и длабоко го осудуваме овој речник на омраза

Фотографија на Marija Pijanmanov.

 

loading...