Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

ШТО СТЕ БЕ ВИЕ? ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА ДРЖАВА ИЛИ ТЕТКИЦИ, НЕМОЈТЕ ЉУБАВИ НА БОЈКО, ОТИ СТВАРНО ЌЕ ВЕ ОБЉУБИ

Што сте бе вие? Претседатели на држава или теткици, немојте љубави на Бојко, оти стварно ќе ве обљуби

Што сте бе вие? Претседатели на држава или теткици, немојте љубави на Бојко, оти стварно ќе ве обљуби

Нашиов претседател му се обраќа на Борисов со ЉУБАВИ. Пред камери. Не е монтажа така? Добро бе, што прават водачиве балкански ко ќе се исклучат камерите, знае некој? Одaт пoд туш заедно? Што е штосов? Глејте колку сме блиски. ОПУШЕНО. Make love, not wаr. До таму стигна дипломатската комуникација. Фупе Фупе… Резултат од лгбт ренесансата или чисто лицемерие, глумење финоќа мекоќа и глупоќа. Замислете порано Тито да му кажел ЧАО ЉУБАВИ на Тодор Живков или на Кенеди. Што сте бе вие? Претседатели на држава или теткици? Немојте љубави на БОЈКО, оти стварно ќе ве обљуби. Како бикче е, ќе ви се качи. – Напиша Сашо Тасевски на својот профил.

loading...