Search
петок 24 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ШТО СЕ КИТИТЕ БЕ БИТОЛСКИ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ, ЕДВАЈ 800 ЛУЃЕ

БИТОЛСКИТЕ КОМУЊАРИ СЕ КИТАТ ДЕКА УСПЕШНО ГО ПРЕЧЕКАЛЕ ЗАЕВ
ЦЕЛА САЛА БЕРИ 800 ЛУЃЕ ОД НИВ 300 БЕА ДИРЕКТОРИ И ПОТЕСНОТО СЕМЕЈСТВО КОЕ СИ ГО ИМАТ ВРАБОТЕНО И ТОЛКУ Е СИЛАТА НА СДСМ БИТОЛА
ВО ДЕКЕМВРИ 2016 ПРВПАТ БЕВ НА НЕКОЈ МИТИНГ ЗАЕВ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗЛЕЗИ ОД БИТОЛА 10 МИН ЦЕЛ НАРОД БЕШЕ СО НЕГО ЗА САМО 2 ГОДИНИ ИСТИОТ ТОЈ ДАВАЈЌИ МУ ВЛАСТ НА ЛОКАЛЦИТЕ ГО ТУРНАЈА ЦЕЛ РЕЈТИНГ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ИЗГУБИЈА АМА НЕ ОД ВМРО ТУКУ ОД НАС НЕОПРЕДЕЛЕНИТЕ ВЕТУВАЈА ВРАБОТУВАЊЕ ЗА СЕКОЈ КОЈ ЌЕ ДОНЕСИ ПО 20 ГЛАСА ВО Т.Н. МРЕЖА ДЕНЕС ВЕЛЕТА НЕ ВАЖИ ТО ПОЈЌЕ
ФРОНТМЕНИТЕ НА СДСМ КОИ СЕ ЗАПИШАНИ НА 45 ГОДИНИ НА ФАКУЛТЕТИ БРЗАТ ДА ФАТАТ ПОЗИЦИЈА АМА ЛОШО Е ШТО НЕМА ДА СТИГНАТ ПОРАЗОТ Е НЕИЗБЕЖЕН ПРИЧИНИТЕ СЕ ШВАЛЕРАЈОТ АРОГАНЦИЈАТА АРАМИЛАКОТ И ТОЛКУ НЕКА МУ ЈА МИСЛАТ КО ЌЕ СЕ СМЕНИ ВЛАСТА ОТИ ВМРО ЌЕ ГИ ГОНИ СО 3 ПОСИЛНО ТЕМПО
писмооооо
loading...