Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

Што работат вработените во фондот за здравство?

loading...

Читател на порталот Трибуна.мк, испратил фотографија за да  ја долови „работната атмосфера“ во Фондот за здравство. Притоа во пораката на читателот напишал:

„ Отидов во Фондот за здравство за да си го обновам моето осигурување и осигурувањето на моите деца. Притоа иако пред мене немаше никој, јас чекав ни помалку ни повеќе 40 минути, пред се да прашам што ми треба и исто така ако господинот си ја доигра игрицата и да си завршам работа за тоа што сум отишол таму“

loading...