Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

ШТО ПРАВЕЛ ОРЦЕ КАМЧЕВ И КАДЕ БИЛ НА 13, 14, 15 АВГУСТ, ЗА НЕШТАТА ДА БИДАТ ПОЈАСНИ

ШТО ПРАВЕЛ ОРЦЕ КАМЧЕВ И КАДЕ БИЛ НА 13, 14, 15 АВГУСТ, ЗА НЕШТАТА ДА БИДАТ ПОЈАСНИ

ЧИТАЈТЕ НА ДОКАЗМ  9 СЕПТЕМВРИ. ПОНЕДЕЛНИК ВО 13 ЧАСОТ

ЕКСКЛУЗИВНО СВЕДОЧЕЊЕ ПО ДАТУМИ КАДЕ БИЛ КРИМИНАЛЕЦОТ БРОЈ 1 КАМЧЕВ, СО КОГО СЕ СРЕЌАВАЛ КАДЕ БИЛ ПРИМЕН, А КАДЕ ОДБИЕН ШТО ПРОИЗЛЕГЛО ОД СРЕДБИТЕ ВО КОРИСТ, А ШТО НА ШТЕТА НА ДРЖАВАТА ДАЛИ ЗГРЕШИЛ ВО СРЕДБАТА НА ДУШМАНИТЕ НА БОЈКО БОРИСОВ…. ЧИТАЈТЕ ВО НЕКОЛКУ ПРОДОЛЖЕНИЈА ПРВОТО ВО 13 ЧАСОТ НА ДОКАЗМ

loading...