Search
недела 26 јануари 2020
  • :
  • :

Што е работава со химната? За што вчера вие се договаравте

Ова со химната е чудно не се пејат стихови та ја нема во учебници та се мислиме како ќе ја пееме пред грците во Нато…Мицотакис е кне , а и пред Ципрас кога беше не ја пеевме

Да не спремате вие широка коалиција па нови промени заедно со попис пред избори и пред влез во НАТО заради  Шпанија влезот ќе закасни, а вие у меѓувреме  да ја крцнете химната?

Каде е реакцијата на ВМРО ДПМНЕ зошто химната е исфрлена од учебниците?

Треба широка коалиција за тотално обезличување за тоа ли денес двајцата бевте нервозни?

loading...