Search
недела 26 јануари 2020
  • :
  • :

Се*с среде ЛЕПТОКАРИЈА! (фото+18) Aууу ова е една позната од тука

Момче и девојка се фатени на дело во познатото грчко летувалиште Лептокарија, а на оваа двојка чие експлицитно видео е објавено на Твитер очигледно не им пречеле другите туристи. До тој степен се занеле што акцијата се одвивала во плитикото.

Сниматели на видеото се Срби, судејќи според говорот и урнебесните забелешки, но главните јунаци не е познато од каде се, освен ако некој не ги познае па не ги издаде.

Alo ljudi kshshjakaksgshjsjs pic.twitter.com/1ecgqtTT5v

dj0lo@dj0lo

Alo ljudi kshshjakaksgshjsjs

7,928 people are talking about this
loading...