Search
недела 16 јуни 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Се палат контејнери на Буњаковец во ниедно време па замарате полиција и пожарна

Полиција тука, Пожарна тука бидејќи нема повредени сепак е пола 12 за брза помош немало потреба, локација ТЦ Буњаковец према улицата Партизански одреди

loading...