Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Саше Политико: НАРОДОТ СЕ ЧУДИ: ЗОШТО ДРЖАВАТА ДА ИМ ПОМАГА ОД БУЏЕТОТ НА МИЛИОНЕРИТЕ, АНДРЕА ТЕЛМА РОБИ ТЕЛЕКАБЕЛ, ЅИНГО И СТОЈМЕНОВ?!?!?!

Телевизиите Сител и Канал 5, тв 24 на Роби и Телма на Андреа Јосифовски кои намлатија 25 милиона евра од 12 години режим на ВМРО ДПМНЕ сега бараат помош од државата?!?!

Агенцијата за медиуми веќе им даде донација од 1,7 милиони евра но се очекува и владата да излезе со пакет од даночни олеснувања и плати за вработените на овие телевизии.

Со ова милионерите Ѕинго и Стојменов бараат државата да им ги покрие загубите, но зошто не брцнат во своите длабоки џебови кои ги наполнија со народни пари за време на режимот на Грујо?!?!?!

 

loading...