Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Саше Иваноски,деновиве се обидел да изнуди рекет од јавен функционер!!!

Доказм исто го знае функционерот….

Сопственикот на порталот Мактел.Мк Саше Иваноски,деновиве с еобидел да изнуди рекет од јавен функционер , дознава ОхридСкај. Саше Иваноски побарал, но не добил 150 евра од јавен функционер, од како од страна на функционерот , му било објаснето дека ,на него не му пајга на памет да подлегне на рекет и дека доколку Иваноски продолжи со изнудата , настанот ќе го пријавел кај надлежни органи.Иваноски побеснел , така во своите килави објаснувања, се правдал дека барал за опстанок на порталот Мактел.Мк,како би можел целосно да го ружи режимот на Груевски?!! Од кога тоа се бара рекет за опстанок на портал во КЕШ?! Кој режим на Груевски сака Саше Иваноски да го руши?!!

Принципелно, некој од власта треба посериозно да стави крај на нивниот пулен  и на забеганоста на Саше Иваноски ?!!!

С.Д.

Охрид скај

loading...