Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Саша Мишиќ од „Пеколна кујна“: Преубаво ми е во Македонија, нема да си одам оттука (ВИДЕО)

Саша Мишиќ од „Пеколна кујна“: Преубаво ми е во Македонија, нема да си одам оттука (ВИДЕО)

Пред неколку дена во ресторанот „Four“ и „Парк хотел“ присуствуваше еден од најдобрите готвачи во Европа Саша Мишиќ. Македонската публика познатиот готвач имаше прилика да го запознае преку неговата емисија „Жешка кујна“.

Тој беше во Скопје поради традиционалното спроведување на детална евалуација на нивното работење преку светски познатата и докажана алатка “Mistery guest”.

Тимот на „Ексклузив“ ја искористи неговата посета во главниот град за да направи интервју, а на крајот познатиот готвач не почасти и со специјалитет.

 

loading...