Search
вторник 18 февруари 2020
  • :
  • :

Сања у Плеј не иди со клошари, а Ѓоко што праиме со царинењето?

Сања бе мислев да ќутам ама што се тоа глупостите со клошараната што дремеш у Плеј па и сама со бирата у рукА ТИ СЕ СМЕАТ КЕЛНЕРИТЕ алоуу

А Ѓоко бе а царинењето двојно на Ново Село и во Битолско сте пуштале текстил сте царинеле на ангро не на парче ај тоа па и злато сте царинеле како бижутерија па ве фатиле инспекртори од ЕУ…

Зашто скенерите ти дремат у подрум?

ЗЗ прави напори ама амбасадите почнале да праќаат извештаи ќе го јадеш дај замачкуј…

Еу имале некоја програма за царина и ова Бугарија што сака у Шенген па земале и ги проверувале границите и оп кај нас на Ново Село од таа страна те фатиле аман непрофесионализам.

 

loading...