Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

САЊА МЕ БАРА И ПОД ДРВО И ПОД КАМЕН И ВО РОДНАТА ПАЛАНКА ОТИШЛА, АМА НЕ СУМ ТАМУ ДЕ САЊИЧ

ајде деца ЧУЧ А Сања муч

Фотографија на СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија.

НЕ СУМ ЈА ОВА САЊА САМО СМЕ ДЕБЕЛКИ ДВАЈЦАТА

Фотографија на СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија.

loading...