Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

САЊА ЛУКАРЕВСКА ЕВЕ ЕДЕН ТВОЈ СЕЉАК ДАЛ ФИСКАЛНА АМА БАР КОДОТ ФАЛИ ДЕ ИНТЕРВЕНИРАЈ

На другарка ми и ја дале фискалнава, па сакав да ве прашам ако знаете како се скенира ова за да повраќа ддв?

Фотографија на Сектор Комуникации, ОО СДСМ Демир Хисар.

Фотографија на Stevco Stamenkovski.

loading...