Search
вторник 12 ноември 2019
  • :
  • :

Самсоненко платил на Телма, на Миленко и на уште неколку небитни да го бранат, а пун ку* криминалии има

Image result for samsonenko

Самсоненко е финансиер на српската пропаганда во Скопје и на нивната биа инсталација СПОНА често е виден со српски бизнисмени интелектуалци политичари и градски шљам не испитана е неговата улоф=га финансиска на 27 ми крвавиот 27 ми. Познат е и како потрчко на Орце Камчев он го донесе уствари од Ростов на Дон.

loading...