Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

САДУШ АРИФИ ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР ВО ШУТКА ЗАТВОРОТ НАПРАВИЛ ГОЛЕМА СООБРАЌАЈКА

Бил лепчиња ДА набави за неговата сендвичара. Сообрачајката е на патот Скопје Радуша.

Црвеното ауди инаку е службено возило на затворот.

loading...