Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...

РУСКА ШЕМА СО РАТКО КАРПУШОВСКИ ДИРЕКТОР КАЈ САМСОНЕНКО И ДРУГАР НА ФРЕДИ

loading...

Фотографија на Hristijan Mickoski.

Со Вардар пораснавме, со Вардар ќе остареме. И во победи и порази, љубовта кон клубот останува.

Момци главата горе, ќе дојдат победи, за заедничка радост и заедничка гордост!
#СоСрцеЗаВардар #НапредВардар 🇲🇰

Фотографија на Hristijan Mickoski.

loading...