Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Решението на проблемот со името , не смее да биде искористено за затворање на очите пред криминалот во Република Северна Македонија

Дорис Пак : Зошто нема рескција од EEAS ( Европскио Надворешен Акционен Сервис ) ? Граѓаните пишуваат , ми се јавуваат , се чувствуваат напушѕено . Решението на проблемот со името , не смее да биде искористено за затворање на очите пред криминалот во Република Северна Македонија
Почеток на крајот на Заев
loading...