Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

РАЗГОВАРАЛЕ СО НАЈГОЛЕМИОТ КРИМИНАЛЕЦ МЕЃУ БИЗНИСМЕНИТЕ, БЛАГОЈА КОЈ СО ФАЛЦ ЛЕКОВИ ПРАВИ ПАРИ НА СМЕТКА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

(Интервју) Благоја Механџиски – сопственик на ЗЕГИН

По повод независноста на Македонија со сопственикот на „Зегин“ разговараме за минатото, за транзицијата, за криминалот, за рекетот и поткупот, за уделот на бизнизмените во градењето и уништувањето на државата.

loading...