Search
среда 11 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

РАСИПАНИ НЕВЛАДИНИ АКТИВИСТИ ЌЕ ЈА ВОДЕЛЕ СДММ?

Павле “независниот” Богоевски (Master of disaster) и Коста “на врвот” Петров (Шаман) ќе ја водат СДММ во нови походи? Не оди тоа така другари. СДММ беше пример за заедништво, другарство, посветенот, а не подиум на расипани невладини активисти и спиритуални Шамани…

Фотографија на Filip Boshkov.

loading...