Search
вторник 12 ноември 2019
  • :
  • :

РАНГЕЛОВА: ПОРТАЛИТЕ ДА НЕ ЛАЖАТ, НОЛА БЕ ИЗЈАВИЛА НЕ ДАНИЕЛА

Пред да се гледа дебатата на 360 степени да не се шират лажни информации.
Стоп за лажни вести!

Фотографија на Daniela Rangelova.

LAGA NA SASHE POLITIKO

(ВИДЕО) ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ НА ПРАТЕНИЧКИТЕ ИСМАЈЛОСКА И РАНГЕЛОВА: Услов во 2014-та од раководството на ВМРО ДПМНЕ за да станеме пратенички беше да бидеме спремни да гласаме во собрание за промена на името!

loading...