Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

РАДА СЕ ЗАСЕКИРА ЗА НОТР ДАМ, КАКО ДЕВОЈЧЕ ГО ГЛЕДАЛА…А НИЕ ПА НЕА ЈА ГЛЕДАВМЕ КО ДЕЦА

Шокантна глетка во Париз. Гори една од најубавите згради, историско наследство, катедралата Нотр Дам. Како вчера да беше кога, како девојче, останав без зборови при погледот на нејзините витражи и долгото качување по бесконечните скали. Си помислив дека никогаш не сум видела таква убавина и величественост. Каква трагедија!

Фотографија на Radmila Sekerinska.

Фотографија на Radmila Sekerinska.

loading...