Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

РАДА ЌЕ ПРАВИ КОМИСИЈА ДА СЕ ЗАБОШОТИ

у МКД правиш комисија за да забошотиш, а и Италијанецот место бомби почна со филозофии толку е…

Radmila Sekerinska
пред 16 мин. ·
Не само што не го забошотуваме “Рекет” туку како Влада одиме и чекор понатаму со формирање на оперативен тим од највисоки претставници на институциите од извршната власт кој ќе дава свој придонес во борбата да се задоволи правдата и во сегашниот и во секој иден таков случај. Немаме што да криеме и ќе ги поддржиме сите активности кои водат кон задоволување на правдата и сега и во иднина.

loading...