Search
сабота 22 февруари 2020
  • :
  • :

РАБОТИ КОИ НОСАТ СИРОМАШТИЈА: НИКОГАШ НЕ ОСТАВАЈТЕ ГИ НА МАСА

АТИЏЕ ДА ПАЗИ КОГА ЌЕ БРИШЕ ПРАШИНА ВО КАБИНЕТОТ

да не и падне Зоки Заев на глава…

* повеќе за понудата
* повеќе за понудувачот

МИСЛЕВТЕ БЕА ОЗБИЛНИ ЗА УНЕСКО?

ЧИТАТЕЛСКИ ПИСМА ЗА ДВОФАЗНИТЕ ТЕНДЕРСКИ МЕСТЕНКИ

loading...