Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Пукање кај Буковски наводно пукачите во бегство

Пред еден час кај Буковски познато место кај Веро Педагошка дошло до пукање наводно од скопското подземје на лица блиски до структури на режимската власт од пред извесно време. Лицата кои се спомнуваат имале непријатности со една друга група од Ѓорче Петров од пред извесно време.

potvrda

k… izgleda pukal u vozduh megju sebe se skarale alfite pred da dojdat se razbegale od taa kafanata bukovski i nemalo nissto a i prijava nema

loading...