Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

ПРОСТИ, ПРОСТЕНИ…Само стресови секој ден…

Фотографија на Павел Шатев.

Фотографија на Dragan Dacko Dodevski.

Фотографија на Igor Cvetkovski.

ПОПОТ ЌЕ ЈА ИСТЕПАШЕ НАЈЧЕВСКА ВО СРЕД ЕМИСИЈА ОТИ МУ КАЖА ДЕКА ТРЕСЕ ГЛУПОСТИ!

(ВИДЕО) БОШЊАКОВСКИ СЕ ПРОСТИ СО НОВИНАРИТЕ: Заминувам од местото портпарол во влада на местото генерален секретар на претседателот Пендаровски, ви благодарам за досегашната соработка

loading...