Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Пратеник… Со диплома од ФОН..

Дневна доза Политички Циркус

Пратеник…
Со диплома од ФОН..
На ФОН на испит се паѓа ако случајно се сопнеш по скалите пред да влезеш во зграда…

Фотографија на Дневна доза Политички Циркус.

Фотографија на Aristotel Makedonski.

Излези гласај и финансирај ги тие што ја продадоа Македонија.
Финансирај ги душманите на Македонија.
#Бојкотирам
#Избори

loading...