Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

ПРАТЕНИЧКАТА ЖАКЛИНА ДОМАЌИНКА БИЛА, НАПРАИЛА МАМАС

пратеничката Жаклина Лазареска ,домакинка ти била?!

Додека народот лупи пиперки , таа им препорачува Ајвар МамаС ,си има пари си може,народ нека цркне нека љупи и онака лупен ќе добие

Фотографија на Zaklina Lazarevska.

loading...