Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Пратеничката Митовска ќе зборела за непотизам? Она и магарето го направи државен службеник бре

Пратеничката Слагена Митовска ја слушам у парламент ќе зборела за непотизам, баш на седницата за Оливер ја заслушав, па не знам да се смеам да плачам или да си речам мани будале…

Слагена која брата си го направи инслектор, Слагена која едната снаа и обезбеди во тоа време мрсен грант, а другата помошник директор во образование, Слагена ја намести јатрвата во судот во Крива Паланка, Слагена која деверот кој беше директор во Македонски шуми подружница Крива Паланка го смести после тоа да биде државен советник во министерството за земјоделие…нејзиниот сопруг е инспектор за храна, за тоа како уличарски се тепаше со сестрата на снаа и уличарски сме пишувале. Биди Слаѓена благодарна на бумбар војводата и ќути си да не продолжувам….

loading...