Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Пожар во Црниче кај Света Петка

Доказм дознава дека во моментов има пожар во населбата Црниче кај Света Петка според наше инфо гори куќа, А возила на брза помош и на пожарна веќе се упатија на местото.

Повеќе инфо подоцна.

loading...